Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.
LT EN RU
Pradžia   »   Infrastruktūros plėtra   »   Nemuno žemupio baseino investicinės programos III etapas

Nemuno žemupio baseino investicinės programos III etapas

UAB „Palangos vandenys“ informuoja, kad Palangos gyvenamuosiuose kvartaluose vykdyto projekto Nr. VP3-3.1 –AM-01-V-02-082 „Vandentiekio ir nuotekų tinklų plėtra Palangos miesto savivaldybėje (Vilimiškės, Nemirsetos, Kunigiškių, Monciškės gyv.kv.)“ statybos darbai pagal rangos sutartį Nr. SŽ08-2011/11-R „Vandentiekio ir nuotekų tinklų plėtra Palangos mieste (Vilimiškės, Nemirsetos, Kunigiškių, Monciškės gyv. kv.) buvo baigti šių metų gegužės mėn. 24 d. Nuo šios datos tęsiasi pranešimų apie defektus laikotarpis, kurio metu metu reguliariai tikrinama statybos darbus vykdžiusio rangovo UAB „Edrija“ atliktų darbų kokybė. Šis pranešimų apie defektus laikotarpis tęsis iki 2013 m. gegužės 24 d.
Tinklų statybos darbai buvo vykdomi Vilimišgės gyv. kvartalo Raudžio kalno, Hipodromo, Ilgojoje, Valteriškės, gatvėse, Vilimiškės kelyje, Nemirsetos gyv. kvartalo Vytauto, Klaipėdos pl., Akacijų, Kaštonų, Klevų, Kadagių, Viržių, Islandijos, Nemirsetos gatvėse, „Bočių“ soduose Sedulų take, Kunigiškių gyv. ir Monciškių gyv kvartaluose Paliepgirio kelyje, Ošupio take, Vaidilos, Užkanavės, Vingio, Šarūno, Vaivorykštės gatvėse, Miško take.
Pažymima, kad, užbaigus statinio statybą ir pridavus statinį eksploatacijai, kvartalų, kuriuose buvo įgyvendinamas projektas, gyventojai jau gali kreiptis į UAB „Palangos vandenys“ dėl vandens tiekimo ir nuotekų šalinimo sutarties su UAB „Palangos vandenys sudarymo ir prisijungimo prie naujai paklotų vandentiekio ir nuotekų surinkimo tinklų.
Numatyta, jog prie naujai paklotų vandentiekio ir nuotekų surinkimo tinklų bus prijungta atitinkamai po 125 gyventojus – tai vienas pagrindinių įgyvendinamo projekto tikslų.
Įgyvendinamu projektu taip pat siekiama įgyvendinti ES nuotekų direktyvos 91/271/EEB reikalavimus nuotekų išvalymui, sumažinti dirvožemio ir gruntinio vandens taršą bei požeminio vandens išteklių taršos riziką projekto teritorijoje, pagerinti projekto teritorijoje teikiamų vandentvarkos paslaugų kokybę. Įgyvendinamas projektas prisideda prie vieno iš svarbiausių struktūrinės paramos uždavinių – nuoseklaus socialinių ir ekonominių skirtumų tarp ES šalių narių ir atskirų regionų mažinimo.
Projektas finansuojamas iš ES Sanglaudos fondo ir Lietuvos Respublikos valstybės biudžeto, taip pat prie šio projekto įgyvendinimo savo lėšomis prisidėjo ir UAB „Palangos vandenys“. Bendra viso projekto vertė yra 6.399.718,04 Lt. Iš jų daugiau kaip 5,29 mln. litų finansuojama ES struktūrinių fondų lėšomis, 623 tūkst. litų skiriama iš Lietuvos Respublikos valstybės biudžeto, o daugiau kaip 481 tūkst. litų finansuoja UAB „Palangos vandenys“.
Kontaktai informacijai gauti
Gyventojai, norintys prisijungti prie centralizuotų vandens tiekimo ir nuotekų tinklų, gali kreiptis į UAB „Palangos vandenys“ adresu Austėjos g. 36 Palangoje, telefonu (8 460) 41222 arba el. paštu ofisas@palangosvandenys.lt, kur jiems bus suteikta visa reikalinga informacija apie galimybę tai padaryti.

KONTAKTAI

UAB Palangos vandenys
Austėjos g.36, LT-00163 Palanga
Įmonės kodas: 152447391
Tel. +370 460 41221
El.paštas: ofisas@palangosvandenys.lt
a.s.  LT497180600000467883,
AB Šiaulių bankas


  Darbo laikas
 
I-IV 8.00 -17.00
V 8.00 - 14.30

  Pietų pertrauka
  12.00 - 12.30